A képet a Képfeltöltés.hu tárolja.

Egy albi élete

Röviden összefoglalva: egy miskolci srác vagyok, felköltöztem Budapestre, hogy itt járjak egyetemre, és 4 eszméletlenül hülye haverommal lakok együtt egy albérletben. Mindennapjainkba szeretnélek bevezetni titeket, és a számomra (és remélhetőleg számotokra is) vicces helyzetekbe, amiket nap mint nap átélek.

Friss topikok

Címkék

Karácsonyi poszt.

2011.12.25. 19:12 Mr. Zsé

Mivel Miskolcon töltöm a Karácsonyt a családdal (és senki nem hajlandó velem inni), ezért úgy döntöttem, hogy írok már a blogba is kicsit.

Talán nem is gondolnátok, de ahhoz képest, hogy 4-en lakunk egy lakásban, tök jól kijövünk egymással a kisebb veszekedéseken kívül, és azok is általában csak olyan csekélységekről szólnak, hogy "bazdmeg, megint nem mosogattál el", meg "faszom Pé, nem érdekel, hogy a te térfeleden azt csinálsz, amit akarsz, de az alsógatyáidat vedd már fel a földről". Abban ugyanis mindannyian megegyezünk, hogy eléggé ordenárék tudunk lenni ha csak magunkban vagyunk, viszont abban kifejezetten különbözünk, hogy milyen zenét szeretünk.

Ahhoz, hogy megértsétek ez miért is probléma, tudnotok kell, hogy Mr. Pé lenne a legdurvábban fehér bőrbe született néger gengszterrepper, ha ezt a címet Eminem még nem foglalta volna le, bár azért néha még így is inkább Pé javára döntenék. Ebből következik, hogyha rajta van a sor, akkor bizony a legszutykosabb "yeah bitch, mm money, nigga, wazzup, mothafucka" számokat hallgatjuk éjjel-nappal, néha meghintve a saját beatboxolásával (mennyei, én mondom).

Ha egyik orvostanhallgató lakótársunkat nézzük viszont (mivel a Mr. Ó hülyén hangozna, ezért legyen mondjuk... Mr. Bé mint biológus. Nehéz neveket kitalálni, ne ítéljetek el) pont Pének az ellentéte, ő a legzúzósabb rockot hallgatja (múltkor jöttek jehovák, utána mutatott nekem sátánista rockot is csak poénból, de az majd másik story). Ha érzékeltetni akarnám, hogy mire is gondolok, akkor talán az írja le legjobban, amikor ültem a konyhánkban, és a velünk szemben lévő építkezésre azt hittem, hogy az ő zenéje. Bár azóta is azt tartom, hogy a munkások ritmusra flexeltek.

Én pedig tipikusan a mindenevő vagyok, tehát meghallgatok Snoop Doggtól kezdve mindent a Sum41-en át a Metallicáig (kivéve a pop szarokat, azoktól kikészülök). Egészen a barátaim által "mosógépbe dobott tégla" zenékig, azaz az elektronikus zenékig, azon belül is legtöbbször a jó kis dábszteppig. Kezdek róla leszokni, de néha nem tudom megállni, hiszen egy jó "drop" mindig feldob.

Kíváncsi lennék ebből mit hallanak a szomszédjaink.. biztos érdekes lehet egy rapszám alatt gitárzúzás megküldve egy kis elektronikus zörejjel...

Mondjuk azt nem tudom ők mit hallanak belőlünk (fhuh nagyon remélem, hogy keveset, tényleg elég durvák vagyunk egymás között), de mi már hallottuk őket párszor. Erre majd kitérek máskor szerintem.

Üdv, és Boldog Karácsonyt kívánok: Mr. Zsé

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://egyalbielete.blog.hu/api/trackback/id/tr833495351

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása