A képet a Képfeltöltés.hu tárolja.

Egy albi élete

Röviden összefoglalva: egy miskolci srác vagyok, felköltöztem Budapestre, hogy itt járjak egyetemre, és 4 eszméletlenül hülye haverommal lakok együtt egy albérletben. Mindennapjainkba szeretnélek bevezetni titeket, és a számomra (és remélhetőleg számotokra is) vicces helyzetekbe, amiket nap mint nap átélek.

Friss topikok

Címkék

Mínuszegyedik nap. (Part 1)

2011.12.17. 22:31 Mr. Zsé

Még nyár végén feljöttünk Pé-vel Pestre, hogy a lakást használjuk kiindulópontnak egy balatoni túrához. Gondoltuk feljövünk két nappal hamarabb, felmérni a helyi flórát és faunát, avagy berúgni mint a retek.

Az albiról tudni kell, hogy előttünk is egyetemisták laktak itt, tehát undorító mocsok volt, amire mi azt mondtuk, hogy azért nanemá', ekkora retyóban még mi sem alszunk (utána mondjuk egy hétig sátoroztunk Balatonon, ott meg ment a patakbanfürdés, stb). Gyorsan el is kezdtünk pakolászni, meg amúgy is kíváncsiak voltunk, hogy mit hagytak hátra az előző lakók. Mint kiderült, eléggé "kertész-beállítottságúak" lehettek a srácok, mivel az egyik szekrényben találtunk egy tasakot, valami gombának tűnő cuccal (az volt ráírva,hogy "Yopo") valamint egy tasak herbát. Ezekről utólag mesélt "szakértő" ismerősünk, hogy pontosan mit is tesznek veled. Ki is dobtam őket gyorsan a kukába, ugyanis én csak a kávé-cigi-alkohol kombóban hiszek, más drogokat nem használok.

Itt kicsit gyanús volt, hogy lesz még meglepi, hát volt is: két kurvakemény hardcore pornó DVD (ők még később visszatérnek). Nagyon igényes borítóval, igényes címekkel: "Kelly és Rocco kalandjai Párizsban", valamint "Káosz". Ezen jól ki is röhögtük magunkat, majd elhatároztuk, hogy ezt egyszer muszáj lesz még megnézni, 10-es skálán maximum -5nek tűntek csak így címből.

Itt be is fejeztük a pakolást (túlzásba mi se visszük), és úgy döntöttünk, hogy berúgunk úgy urasan,ha már úgyse ment semmi érdekes a TV-ben. Tudni kell rólunk, hogy nem vetjük meg az alkoholt, úgyhogy be is vásároltunk 1-1 üveg bort, egyelőre csak az ízéért. Ezeket gyorsan be is vertük, és gondoltuk fokozzuk a hatást a mellettünk lévő kocsma kínálatával. Hát nem a legszínvonalasabb hely volt, főleg ilyen választékokkal, hogy idézem: "Jim Bim", valamint találóan "Vodka" márkájú vodka, de a célnak tökéletesen megfelelt. Amikor már nem az első sörvodka kombónkat küldtük le, szóltunk a pultosnak, hogy ugyan tekerje már fel a kurvanagy plazmatv-n a hangot, ha már a Viva (!) tv-n van egész este (nem értem a logikát, hogy zenecsatorna minek megy full kussban egész este, namind1), és meghallgattuk az akkori nyári slágert a "Party Rockot", majd bejött valami divattanácsadó rovat. Valahogy kurvaismerős volt a modell arca, bármilyen homályos is volt a látásom belülről, úgyhogy gyorsan meg is kérdeztem haveromat:
-Hallod, az nem Eszti a Viván?

-Lófaszt, hülyeségeket beszélsz már megint... bazdmeg, neee...az kajak Eszti!

Más se kellett, Mr. Pé rögtön fel is hívta (11 körül járhatunk, és mindketten módfelett részegek voltunk már akkor is), hogy "csáeszterelsehiszem,hátteBENNEVAGYATVBEN!" A csaj kurvára örülhetett nekünk, ugyanis fél perc alatt lerázott, h "jójó bazdmeg, köszi, tudom, jó értem, jó, hello"

Még nem voltunk elég részegek (megsúgom: de), viszont a kocsma zárt, azonban szerencsénkre volt szemben egy éjjel-nappali is, úgyhogy onnan újra tankoltunk, és indultunk is vissza az albérletbe...

Szólj hozzá!

Címkék: alkohol beköltözés

A bejegyzés trackback címe:

https://egyalbielete.blog.hu/api/trackback/id/tr553471856

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása