A képet a Képfeltöltés.hu tárolja.

Egy albi élete

Röviden összefoglalva: egy miskolci srác vagyok, felköltöztem Budapestre, hogy itt járjak egyetemre, és 4 eszméletlenül hülye haverommal lakok együtt egy albérletben. Mindennapjainkba szeretnélek bevezetni titeket, és a számomra (és remélhetőleg számotokra is) vicces helyzetekbe, amiket nap mint nap átélek.

Friss topikok

Címkék

Kezdetek.

2011.12.13. 22:12 Egy albi élete

Na, hát hello Mindenki (aki majd egyszer erre vetődik, és elolvassa a blogomat)!

Hol is kezdjem...

Két régi gimis ismerősömmel, és volt osztálytársammal úgy döntöttünk, hogy mekkora poén lenne összeköltözni az egyetemi évek alatt egy albérletbe, mivel találtunk egy tök fasza helyet Pesten ami viszonylag olcsó, és jó helyen is van. Azóta kb. minden nap történik legalább egyikünkkel valami irgalmatlan nagy faszság (értsd: valami vicces dolog), és ha máskor nem, legalább akkor, amikor össze vagyunk eresztve egy légtérbe (vagy ha iszunk, ami időnként megesik velünk).

Emiatt gondoltam, hogy meg kéne örökíteni ezeket a számomra vicces storykat, remélve, hogy nektek is tetszeni fog.

Történetünk ott kezdődik, hogy összeköltöztünk: a pszichológus hallgató volt osztálytársam, a két másodéves orvostanhallgató, és én, a közgazdász.

Szólj hozzá!

Címkék: kezdet

A bejegyzés trackback címe:

https://egyalbielete.blog.hu/api/trackback/id/tr823461573

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása